Jobs

Wij zijn volop op zoek naar gemotiveerde medewerkers om samen  te werken aan de verdere groei van ons internationaal gerenommeerd bedrijf.

Op dit moment zoeken we voor onmiddellijke indiensttreding:

  • Productiemanager
  • Calculator
  • Technisch Tekenaar (Autocad / Inventor)
  • Fotolasser / Lasoperator
  • Samensteller / Monteur
  • CNC-draaier / -frezer

Bij voorkeur neem je contact op via email met de persoon die verderop vermeld staat bij de desbetreffende vacature.  Desgewenst kan je ook telefonisch contact opnemen met Coek Engineering via 014 58 83 40.  Gelieve er rekening mee te houden dat onze firma gesloten is van 7/7/2018 t.e.m. 29/7/2018.

 

Projectingenieur

Als projectingenieur maak je deel uit van onze engineering-afdeling en krijg je de verantwoordelijkheid over de aan jouw toegewezen projecten.  Je maakt zelf sterkteberekeningen en bepaalt mee het ontwerp, zodat je een directe impact op het eindproduct hebt.

Verder ben je het eerste aanspreekpunt, zowel voor onze veelal internationale klanten als voor alle interne communicatie.  Je bent m.a.w. de centrale persoon voor jouw projecten.

Ben jij een Master in de Industriële Wetenschappen of Ingenieurswetenschappen, heb je een goed inzicht in mechanica en sterkteleer, beheers je de Engelse taal en werk je graag in een internationaal actief bedrijf?

Neem dan snel contact op met Ilse Vanlommel via ilse.vanlommel@coek.be .

 

Productiemanager

Als productiemanager ben jij verantwoordelijk voor onze assemblage-afdeling te Geel.  Je bezit de nodige capaciteiten om een optimale planning voor de werkplaats op te maken en om een ploeg productiemedewerkers te leiden met de ondersteuning van 2 meestergasten. Hierbij waak je strikt over de kwaliteit en de veiligheid op de werkvloer en zorg je voor een efficiënte flow, zodat de eindproducten volgens planning en met topkwaliteit aan de klant worden geleverd.

Je houdt de uuropvolging per project mee in het oog en bent verantwoordelijk voor het machinepark van jouw afdeling.

Ben jij een Master in de Industriële Wetenschappen, heb je ervaring in  een  “maakbedrijf” en wil jij onze productiemanager worden?

Neem dan contact op met Ilse Vanlommel via ilse.vanlommel@coek.be .

 

Calculator

Je werkt als calculator in onze verkoopafdeling waar je ook materiaallijsten opstelt en prijscalculaties maakt in functie van de offertes, rekening houdend met de omvangrijke lastenboeken van onze veeleisende klanten  Het spreekt voor zich dat technisch inzicht en nauwgezetheid basisvereisten zijn voor de job.

Je bent vlot in de omgang en hebt alles in huis om een goede relatie te onderhouden met onze klanten en leveranciers.

Een degelijke kennis van het Engels, zowel spreken als schrijven, is voor deze job erg belangrijk.

Ben jij het enthousiaste reken- en saleswonder dat wij zoeken?

Bezorg dan je cv en motivatiebrief aan Ilse Vanlommel via ilse.vanlommel@coek.be .

 

Technisch Tekenaar

Op basis van het ontwerp van onze projectingenieurs, werk jij de tekeningen van onze apparaten (reactoren, warmtewisselaars, kolommen) volledig uit. Je kan vlot tekenen in 2D (Autocad) en waar nodig kan je details ook uitwerken in 3D (Inventor).  Verder maak je van de ontwerpen ook werkplaatstekeningen voor alle benodigde onderdelen en maak je een gedetailleerde bill of material.

Je behaalde een niveau A2 Elektromechanica of bachelor, bent een perfectionist en hebt vooral heel veel zin in de job?

Stuur dan je cv + motivatiebrief naar Ilse Vanlommel via ilse.vanlommel@coek.be

 

Fotolasser / Lasoperator

Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken?

Bezit jij deze kennis en ben je bereid om in een 2-ploegenstelsel en wanneer nodig in een 3-ploegenstelsel te werken?

Dan zorgen wij voor een interne opleiding zodat je op termijn een echte toplasser wordt, mogelijk ook voor titanium en zirconium.

Mail snel je cv en motivatiebrief naar Johan Philips via johan.philips@coek.be .

 

Samensteller/Monteur

Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Uiteraard is het essentieel dat je hiervoor perfect kan planlezen.  Een opleiding in de richting metaal met een minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is een noodzakelijke vereiste.

Je komt terecht in een 2-ploegensysteem in een internationaal en dynamisch bedrijf!  In drukkere periodes kan werken in 3 ploegen noodzakelijk zijn, in onderling overleg.

Interesse? Laat het weten aan Johan Philips via johan.philips@coek.be .

 

CNC-draaier / -frezer

Voor de bewerking van metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars, zijn we op zoek naar een CNC-draaier/frezer.   Het gaat hierbij zowel over frees-, draai- en boorbewerkingen.  Wij voorzien de nodige opleiding maar een degelijke basiskennis is een vereiste.

Je werkt in een 2-ploegensysteem in een internationaal en dynamisch bedrijf.  In drukkere periodes kan werken in 3 ploegen noodzakelijk zijn, in onderling overleg.

Bij interesse mail je je cv en motivatiebrief naar Willy Claessen via willly.claessen@coek.be .