Jobs

Wij zijn volop op zoek naar gemotiveerde medewerkers om samen  te werken aan de verdere groei van ons internationaal gerenommeerd bedrijf.

Op dit moment zoeken we voor onmiddellijke indiensttreding:

  • Projectingenieur
  • CAD-Tekenaar
  • Onderhoudstechnicus
  • Samensteller / Monteur
  • Fotolasser / Lasoperator

Bij voorkeur neem je contact op via email met de persoon die verderop vermeld staat bij de desbetreffende vacature.  Desgewenst kan je ook telefonisch contact opnemen met Coek Engineering via 014 58 83 40. 

Projectingenieur

Als projectingenieur maak je deel uit van onze engineering-afdeling en krijg je de verantwoordelijkheid over de aan jouw toegewezen projecten.  Je maakt zelf sterkteberekeningen en bepaalt mee het ontwerp, zodat je een directe impact op het eindproduct hebt.
Verder ben je het eerste aanspreekpunt, zowel voor onze veelal internationale klanten als voor alle interne communicatie.  Je bent m.a.w. de centrale persoon voor jouw projecten.
Ben jij een Master in de Industriële Wetenschappen of Ingenieurswetenschappen, heb je een goed inzicht in mechanica en sterkteleer, beheers je de Engelse taal en werk je graag in een internationaal actief bedrijf?

Bij interesse mail je jouw cv en motivatiebrief naar Ilse Vanlommel via ilse.vanlommel@coek.be.

CAD-Tekenaar

Op basis van het ontwerp van onze projectingenieurs, werk jij de tekeningen van onze apparaten (reactoren, warmtewisselaars, kolommen) volledig uit. Je kan vlot tekenen in 2D (Autocad) en waar nodig kan je details ook uitwerken in 3D (Inventor).  Verder maak je van de ontwerpen ook werkplaatstekeningen voor alle benodigde onderdelen en maak je een gedetailleerde bill of material.
Je behaalde een niveau A2 Elektromechanica of bachelor, bent een perfectionist en hebt vooral heel veel zin in de job?
Stuur dan je cv + motivatiebrief naar Ilse Vanlommel via ilse.vanlommel@coek.be.

Onderhoudstechnicus

Je staat in voor preventieve onderhoudswerken en herstellingen aan ons uitgebreid en modern machinepark en aan onze gebouwen.  Je grijpt efficiënt in bij elektrische of mechanische storingen en levert een actieve bijdrage aan de verbetering en vernieuwing van onze installaties.  Relevante ervaring in elektrisch en mechanisch onderhoud is een must.  Verder heb je geen last van hoogtevrees en ben je van nature leergierig.  Wij bieden een afwisselende job waardoor je na verloop van tijd een grote diversiteit aan machines en installaties meester bent.

Bij interesse mail je jouw cv en motivatiebrief naar Johan Philips via johan.philips@coek.be .

Samensteller / Monteur

Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Uiteraard is het essentieel dat je hiervoor perfect kan planlezen.  Een opleiding in de richting metaal met een minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is een noodzakelijke vereiste.
Je komt terecht in een 2-ploegensysteem in een internationaal en dynamisch bedrijf!  In drukkere periodes kan werken in 3 ploegen noodzakelijk zijn, in onderling overleg.

Bij interesse mail je jouw cv en motivatiebrief naar Johan Philips via johan.philips@coek.be

Fotolasser / Lasoperator

Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken?
Bezit jij deze kennis en ben je bereid om in een 2-ploegenstelsel en wanneer nodig in een 3-ploegenstelsel te werken?
Dan zorgen wij voor een interne opleiding zodat je op termijn een echte toplasser wordt, mogelijk ook voor titanium en zirconium.

Bij interesse mail je jouw cv en motivatiebrief naar Johan Philips via johan.philips@coek.be