Jobs

Wij zijn volop op zoek naar gemotiveerde medewerkers om samen  te werken aan de verdere groei van ons internationaal gerenommeerd bedrijf.

Op dit moment zoeken we voor onmiddellijke indiensttreding:

  • Calculator
  • Fotolasser / Lasoperator
  • Samensteller / Monteur
  • CNC-draaier / -frezer
  • Medewerker Kwaliteitscontrole (QC)
  • Onderhoudstechnicus

Bij voorkeur neem je contact op via email met de persoon die verderop vermeld staat bij de desbetreffende vacature.  Desgewenst kan je ook telefonisch contact opnemen met Coek Engineering via 014 58 83 40. 

Calculator

Je werkt als calculator in onze verkoopafdeling waar je ook materiaallijsten opstelt en prijscalculaties maakt in functie van de offertes, rekening houdend met de omvangrijke lastenboeken van onze veeleisende klanten  Het spreekt voor zich dat technisch inzicht en nauwgezetheid basisvereisten zijn voor de job.

Je bent vlot in de omgang en hebt alles in huis om een goede relatie te onderhouden met onze klanten en leveranciers.

Een degelijke kennis van het Engels, zowel spreken als schrijven, is voor deze job erg belangrijk.

Ben jij het enthousiaste reken- en saleswonder dat wij zoeken?

Bezorg dan je cv en motivatiebrief aan Ilse Vanlommel via ilse.vanlommel@coek.be .

 

Fotolasser / Lasoperator

Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken?

Bezit jij deze kennis en ben je bereid om in een 2-ploegenstelsel en wanneer nodig in een 3-ploegenstelsel te werken?

Dan zorgen wij voor een interne opleiding zodat je op termijn een echte toplasser wordt, mogelijk ook voor titanium en zirconium.

Mail snel je cv en motivatiebrief naar Johan Philips via johan.philips@coek.be .

 

Samensteller/Monteur

Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Uiteraard is het essentieel dat je hiervoor perfect kan planlezen.  Een opleiding in de richting metaal met een minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is een noodzakelijke vereiste.

Je komt terecht in een 2-ploegensysteem in een internationaal en dynamisch bedrijf!  In drukkere periodes kan werken in 3 ploegen noodzakelijk zijn, in onderling overleg.

Interesse? Laat het weten aan Johan Philips via johan.philips@coek.be .

 

CNC-draaier / -frezer

Voor de bewerking van metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars, zijn we op zoek naar een CNC-draaier/frezer.   Het gaat hierbij zowel over frees-, draai- en boorbewerkingen.  Wij voorzien de nodige opleiding maar een degelijke basiskennis is een vereiste.

Je werkt in een 2-ploegensysteem in een internationaal en dynamisch bedrijf.  In drukkere periodes kan werken in 3 ploegen noodzakelijk zijn, in onderling overleg.

Bij interesse mail je je cv en motivatiebrief naar Willy Claessen via willly.claessen@coek.be .

 

Medewerker Kwaliteitscontrole (QC)

Als lid van onze interne controledienst voer je diverse controles uit aan onze producten.  Dit omvat onder andere visuele inspectie, dimensionele controle, RX-onderzoek, enz.  Daarnaast sta je in voor de kalibratie van diverse meettoestellen.  Een bij voorkeur technisch diploma secundair onderwijs is een minimum vereiste, net zoals een hands-on en nauwkeurige aanpak.  Je hebt geen last van hoogtevrees en bent van nature leergierig.  Enige ervaring met kwaliteitscontrole in de metaalconstructie is een troef, maar on-the-job training wordt voorzien.

Bij interesse mail je je cv en motivatiebrief naar Ilse Vanlommel via ilse.vanlommel@coek.be.

Onderhoudstechnicus

Je staat in voor preventieve onderhoudswerken en herstellingen aan ons uitgebreid en modern machinepark en aan onze gebouwen.  Je grijpt efficiënt in bij elektrische of mechanische storingen en levert een actieve bijdrage aan de verbetering en vernieuwing van onze installaties.  Relevante ervaring in elektrisch en mechanisch onderhoud is een must.  Verder heb je geen last van hoogtevrees en ben je van nature leergierig.  Wij bieden een afwisselende job waardoor je na verloop van tijd een grote diversiteit aan machines en installaties meester bent.

Bij interesse mail je je cv en motivatiebrief naar Johan Philips via johan.philips@coek.be .