Jobs

Wij zijn volop op zoek naar gemotiveerde medewerkers om samen  te werken aan de verdere groei van ons internationaal gerenommeerd bedrijf.

Op dit moment zoeken we voor onmiddellijke indiensttreding:

  • Calculator
  • Technisch Tekenaar (Autocad / Inventor)
  • Fotolasser / Lasoperator
  • Samensteller / Monteur
  • CNC-draaier / -frezer

Bij voorkeur neem je contact op via email met de persoon die verderop vermeld staat bij de desbetreffende vacature.  Desgewenst kan je ook telefonisch contact opnemen met Coek Engineering via 014 58 83 40. 

Calculator

Je werkt als calculator in onze verkoopafdeling waar je ook materiaallijsten opstelt en prijscalculaties maakt in functie van de offertes, rekening houdend met de omvangrijke lastenboeken van onze veeleisende klanten  Het spreekt voor zich dat technisch inzicht en nauwgezetheid basisvereisten zijn voor de job.

Je bent vlot in de omgang en hebt alles in huis om een goede relatie te onderhouden met onze klanten en leveranciers.

Een degelijke kennis van het Engels, zowel spreken als schrijven, is voor deze job erg belangrijk.

Ben jij het enthousiaste reken- en saleswonder dat wij zoeken?

Bezorg dan je cv en motivatiebrief aan Ilse Vanlommel via ilse.vanlommel@coek.be .

 

Technisch Tekenaar

Op basis van het ontwerp van onze projectingenieurs, werk jij de tekeningen van onze apparaten (reactoren, warmtewisselaars, kolommen) volledig uit. Je kan vlot tekenen in 2D (Autocad) en waar nodig kan je details ook uitwerken in 3D (Inventor).  Verder maak je van de ontwerpen ook werkplaatstekeningen voor alle benodigde onderdelen en maak je een gedetailleerde bill of material.

Je behaalde een niveau A2 Elektromechanica of bachelor, bent een perfectionist en hebt vooral heel veel zin in de job?

Stuur dan je cv + motivatiebrief naar Ilse Vanlommel via ilse.vanlommel@coek.be

 

Fotolasser / Lasoperator

Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken?

Bezit jij deze kennis en ben je bereid om in een 2-ploegenstelsel en wanneer nodig in een 3-ploegenstelsel te werken?

Dan zorgen wij voor een interne opleiding zodat je op termijn een echte toplasser wordt, mogelijk ook voor titanium en zirconium.

Mail snel je cv en motivatiebrief naar Johan Philips via johan.philips@coek.be .

 

Samensteller/Monteur

Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Uiteraard is het essentieel dat je hiervoor perfect kan planlezen.  Een opleiding in de richting metaal met een minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is een noodzakelijke vereiste.

Je komt terecht in een 2-ploegensysteem in een internationaal en dynamisch bedrijf!  In drukkere periodes kan werken in 3 ploegen noodzakelijk zijn, in onderling overleg.

Interesse? Laat het weten aan Johan Philips via johan.philips@coek.be .

 

CNC-draaier / -frezer

Voor de bewerking van metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars, zijn we op zoek naar een CNC-draaier/frezer.   Het gaat hierbij zowel over frees-, draai- en boorbewerkingen.  Wij voorzien de nodige opleiding maar een degelijke basiskennis is een vereiste.

Je werkt in een 2-ploegensysteem in een internationaal en dynamisch bedrijf.  In drukkere periodes kan werken in 3 ploegen noodzakelijk zijn, in onderling overleg.

Bij interesse mail je je cv en motivatiebrief naar Willy Claessen via willly.claessen@coek.be .